Huisstijl > Corteweg heeft een transparante en persoonlijke werkwijze. In veranderingstrajecten is hij de gids, effent paden en leidt naar nieuwe wegen. Cor Korteweg doet zijn naam eer aan. Vandaar dat ik zijn bedrijfsnaam heb veranderd in Corteweg.

Aldus de opdrachtgever Cor Korteweg Interim Executive: 'Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe huisstijl. Een stijlvol logo aangevuld met een visitekaartje, briefpapier, enveloppen en een prachtige website. Professioneel en persoonlijk, dat heb ik de afgelopen dagen veel gehoord. Loes Wagenmaker heeft deze nieuwe huisstijl ontworpen, en ik ben er heel blij mee. Ik heb de samenwerking met haar als plezierig, persoonlijk en vakbekwaam ervaren. Ik was keer op keer aangenaam verrast door haar creatieve, vernieuwende inzichten. Zij heeft een heel grote bijdrage geleverd aan het succes van het eindproduct.'
Cor Korteweg
logo
vistekaartje22vistekaartje2
briefenvelop
website2
website3